MATEŘINKOVÁ OLYPIÁDA

11.06.2024 11:41

 

Ve čtvrtek 6. června 2024 se na atletickém stadionu Sport Park Liberec zúčastnila naše Mateřská škola „Hvězdička 4. ročníku „Mateřinkové olympiády“ s dalšími mateřskými školami z libereckého kraje.

 

Zahájení olympiády předškoláků, jak už to bývá, začalo zapálením „olympijské“ pochodně, se kterou se průvod sportovců s týmovými vlajkami, za doprovodu třídních pokřiků vydal obejít atletický ovál.

 

Děti soutěžily v disciplínách běh, skok do dálky, hod a smíšená štafeta. 

 

Naše děti z „Hvězdičky“ pod vedením paní učitelky Gabriely Sládečkové, která se postarala o poctivou přípravu sportovců ve všech uvedených disciplínách, psychicky a i vlastními fyzickými silami podporovala naše děti, což přineslo ohromnou radost a úžasné výsledky.

 

Ve sprintu jsme získali dvě zlatá místa ve štafetě jsme obsadili krásné druhé místo.

Po celkovém vyhodnocení vítěze „Mateřinkové olympiády“ obsadili ZLATÉ, PRVNÍ MÍSTO.

 

Děkujeme našim zlatým sportovcům… Zuzance Sutrové, Tomáškovi Hotovcovi, Kristýnce Vondroušové , Danečkovi Mádrovi, Sárince Gobran, Jiříkovi Štejerovi, Jolance Vozkové  Lucince Dvořákové, Jozífkovi Žilovi, Tadeášovi Žďárskému a v neposlední řadě našemu sporťákovi paní učitelce Gábince ze Žluté třídy a rodičům, kteří podpořili svoje děti přímo na místě.